TESTED: V-Bomb Veggie Juices

Groente-fruit sapjes, mijn Instagram staat er vol mee en daarnaast heb ik twee jaar terug drie dagen alleen op sapjes geleefd (lees het hier). Ja, dat was vrij heftig dus dat besloot ik dit keer maar niet te doen. Anouk van V-Bomb Veggie Juice, nam contact met mij op en vroeg of ik geïnteresseerd was het hele assortiment V-Bomb Juices uit te proberen! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. En laat deze sapjes nou ook nog hartstikke lekker zijn. Ok ok, eentje zal nooit favoriet worden, maar alles voor de gezondheid he?! Er is gedacht aan een goede balans van groente-fruit en het was verdomde handig als ik weer eens geen tijd had om te ontbijten!

Tarwegras  (tarwegras, appel, peer, munt & gember)
De eerste die ik nuttigde was het sapje met Tarwegras. Het was een zaterdagmiddag en ik had iets te diep in het glaasje gekeken die vrijdagavond ervoor. Ik heb mezelf aangeleerd juist extra gezond te eten en drinken als ik een klein katertje heb. Dat vette voedsel lijkt lekker, maar daarna voel ik me eigenlijk alleen maar slechter!

Paprika (paprika, peer, appel & gember)
Dit was de eerste op werk. Ik houd ervan als er in ieder geval 1 stuk fruit in zit, want alleen maar groente kan vrij heftig zijn.. Rauwe paprika is niet mijn favoriet, maar het sapje was heerlijk door de appel en de peer! De munt gaf een frisse toon en gember is altijd fijn.

Bieten (rode biet, peer, appel, bleekselderij, wortel & gember)
Dit sapje maak ik thuis ook altijd en behoort dus tot mijn favorieten. In de juice van V-Bomb zat wel meer rode biet, maar dat vind ik alleen maar lekker. Ohja, drink even een glas water na deze om de rode bietenaanslag van je tanden te spoelen. Just saying 😉

Venkel (venkel, appel, spinazie & limoen)
Als ik thuis venkel over heb gaat het ook in de sapcentrifuge. Venkel heeft vochtafdrijvende eigenschappen, net als tarwegras en bleekselderij. Ook de toevoeging van appel, spinazie en limoen zorgt ervoor dat je een flinke dosis vitamines in een keer binnenkrijgt.

Wortel (wortel, sinaasappel, munt & gember)
Deze werd ook op werk genuttigd en paste goed bij mijn havermout ontbijt. Alsof ik een vers geperste jus dronk, maar dan veel lekkerder!

Kruiden (basilicum, munt, koriander, appel, wortel & limoen)
Met deze had ik wat meer problemen. Don’t get me wrong ik houd van kruiden als basilicum en koriander, maar ik gooi ze nooit door een smoothie. De eerste paar slokken dus met lange tanden. Al met al viel het reuze mee, maar mijn lievelings zal het nooit worden.

Nogmaals dank aan Anouk van V-Bomb juices voor het proefpakket! Ik zal deze sapjes weer nodig gaan hebben tijdens mijn Clean Eating Challenge in februari. Meer hierover volgt snel!

rsprd786xgda

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close