NEWS| Deliveroo pop-up restaurant in Amsterdam t/m zaterdag 23 april

12970863_1580397308938746_5511832300601137306_o
Deliveroo heeft vandaag een pop-up restaurant geopend op de kalverstraat 101 in Amsterdam! Tot en met zaterdag 23 april kun je hier gezellig komen ontbijten, lunchen of vroeg dineren. We werden vanochtend tijdens de opening vriendelijk ontvangen met taart, scones, homemade ice tea en gezonde sapjes! Je begrijpt dat ik daar best mijn bed voor uit kom, ook al moet ik de drukke Kalverstraat trotseren. Ik bedoel, wie wil er nou niet uiteten in een restaurant met de grootste menukaart van Nederland?

Hoe werkt het
Je wordt vriendelijk ontvangen door de bediening van het restaurant waar je eerst aan het Roolette mag draaien waarbij je kans maakt op te gekke prijzen! Denk hierbij aan besteltegoed, gratis eten, een compleet diner voor twee en nog veel meer. Ook kun je natuurlijk gerechten proeven van diverse aangesloten restaurants en zijn er drankjes aanwezig.

Het leukste is natuurlijk aan de gedekte tafel jouw bezorgde maaltje opeten met je vriend/vriendin, ouders of blind date. Zie het als je grote culinaire redding tijdens het shoppen waar je normaal gezien alleen maar wafels, laffe burgers of andere fast food bende kunt eten. Bij het Deliveroo pop-up restaurant krijg je de kans een gerecht te kiezen van jouw favoriete restaurant in de buurt dat in gemiddeld 32 minuten wordt gebracht door de Deliveroo bezorger. Ps. je kunt nu ook in de app zien waar de bezorger zich bevindt tijdens het gehele bestelproces.

IMG_3366

De restaurants
Het portfolio van Deliveroo breidt zich snel uit en dat is gunstig voor ons drukke wezens die geen tijd hebben elke dag te koken. Zoals ik al eerder schreef over bezorgservices in Amsterdam bestel ik bijna alleen maar eten als ik brak ben of als het buiten heel hard stormt. Er is niets lekkerder dan even niets te hoeven en toch heel lekker en verantwoord te eten. Je kunt kiezen uit restaurants als The Butcher, George, LITE/Dark, Betty Blue, Van Dobben, LITE/Dark en nog veel meer voor een onvergetelijke experience in het pop-up restaurant. Of je nu zin hebt in een gezonde after workout salade van SLA, in een gin tonic van Players of in een truffel burger van The Butcher, Deliveroo heeft het. Geef je dagje uit in het pop-up restaurant extra fleur door een lekkere fles wijn van The Grape District te laten bezorgen of juist een uber gezond sapje van True Story Juices.

Deliveroo
Deliveroo is een bezorgservice dat is opgericht in London. De CEO van Deliveroo heeft zelf in New York gewoond waar er al eten van restaurants werd thuisbezorgd voordat we een mobiele telefoon hadden. Deliveroo verpreidt zich in raptempo door Nederland. Bewoners uit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem mogen zich als gelukkig beschouwen dat ze niet meer alleen pizza’s en sushi hoeven te bestellen als ze even geen zin hebben uitgebreid in de keuken te staan. De komende week heb je de kans kennis te maken met de kwaliteit en service van Deliveroo. Compleet aan een gedekte tafel in hartje Amsterdam. Wil je nog even uitbuiken na het eten dan kan dat in de Roolax zone achterin waar je ook meteen al je vragen kwijt kunt aan de medewerkers over de way of working.

OPENINGSTIJDEN

Zondag & maandag: 12:00 – 19:00 uur
Donderdag: 11:00 tot 21:00 uur
Vrijdag & Zaterdag: 11:00 tot 19:00 uur

FullSizeRender (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close