NEW: Marley Spoon meets Foodbloggers + WINACTIE

GroepsfotoEen aantal weken geleden werd ik aangenaam verrast met een leuke uitnodiging van Sesanne (The Loin Kitchen) en Ianna (Beginspiration), voor het Blogger2Meet diner! Samen met Anne (Your Little Black Book), Claartje (Foodness), Jet (Amayzine), Sarah (Sarah Aan De Kook), Liselotte (Culy) en Maura (Yellow Lemon tree), mochten we een hele avond gaan koken met de nieuwe Marley Spoon boxen!

Ken je Marley Spoon al? Het hoofdkantoor zit in Berlijn, maar ze gaan nu ook Nederland veroveren met hun heerlijke duurzame gerechten. Elke week bedenken de chefkoks van Marley Spoon zeven nieuwe recepten, die jij in je eigen keuken kan gaan klaarmaken. De ingrediënten zijn precies uitgedacht en er zit uiteraard een handig stappenplan bij, waar elke thuiskok wel mee uit de voeten kan. Kijk op de website voor meer informatie.

Het Blogger2Meet diner vond plaats in de pijp bij Wild! Een super leuke locatie waar ik zeker nog eens terug ga komen. De eigenaar Till heeft kort iets verteld over wat er zoal gebeurt bij Wild. Zo kun je het afhuren voor private dinners, een mooi hertengewei kopen of gewoon gezellig een kop koffie komen drinken.

Godfried van Marley Spoon hield eerst een korte intro over waar Marley Spoon precies voor staat en daarna konden we gaan kokkerellen in onze mooie Marley Spoon kookschorten! Op het menu stond een Perzische stoofpot van granaatappel, tempeh met bieslook en basmati rijst, Schelvis met sumak met daarnaast zwarte quinoa, venkel en kweepeer en Salsiccia-auberginerolletjes met humus, in tomatensaus met parmezaanse kaas. We werden verdeeld in kookgroepjes en het was meteen een grote gezellige bende in de keuken van Wild! Uiteraard werd er tijdens het koken goed voor ons gezorgd, want het wijnglas was geen moment leeg.

Zie hieronder de foto’s van ons gezellige Blogger2Meet diner! Dank lieve Sees en Ianna voor deze onvergetelijke avond. Tot snel x

WINACTIE (verlopen!): Valentijn komt er bijna aan en ik mag van Marley Spoon 2×2 maaltijden voor 2 personen (t.w.v. 48 euro) cadeau doen. Laat mij voor aanstaande zondag 8 februari, 17:00 uur weten met wie jij deze maaltijden wilt delen, en wie weet maak jij kans om als een van de eersten kennis te maken met Marley Spoon! – Femke, gefeliciteerd! Geniet ervan samen met je moeder! Groetjes, Lavinia

Latest Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close