Foodie Friday: Tilapiafilet op een stamppotje van zoete aardappel en bloemkool

IMG_6264-2Stamppot is toch wel een van mijn favorieten. Jammer alleen dat het vaak zo vreselijk machtig is! Daarom heb ik een gezondere, minder machtige variant bedacht met zoete aardappel en bloemkool! Zoete aardappel is een superfood dat bomvol zit met anti-oxidanten, waaronder beta-caroteen (bouwstof voor vitamine A), vitamine B6 en vitamine C. Kijk daar worden we blij van! Tilapiafilet is een witvis dat weer veel eiwitten bevat, en daar wil je genoeg van binnenkrijgen als je zoveel sport! Zorg wel dat je tilapiafilet een keurmerk bevat, zodat je weet dat het duurzaam is.

Het recept voor de gebakken Tilapiafilet op een Stamppotje van Zoete Aardappel & Bloemkool kun je vinden op de website van Model Workout. Klik hier om direct bij het recept te komen. Enjoy!

*Model Workout biedt agencies aan haar modellen via een online platform fitter, gezonder en vitaler te laten worden. Onderdeel van dit platform zijn op maat gemaakte training- en instructievideo’s die via een portal beschikbaar zijn. Voorop staat dat er op een gezonde manier wordt getraind om aan de vereiste maten te kunnen voldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close