Foodie Friday: Rode Linzensoep op Model Workout

FullSizeRender-4

Brrr het is koud! Verlangen jullie ook zo naar de lente? Het liefst blijf ik tot maart in mijn bed en verwarm ik mezelf aan een kom dampende soep! Deze rode linzensoep doet het perfect als avondmaaltijd, en wil je het echt gek maken dan eet je er nog een stukje speltbrood bij. Linzen hebben vele voordelen, zo hebben ze een lage glycemische index waardoor je bloedsuikerspiegel niet piekt en bevatten ze veel vezels en eiwitten. De kurkuma kon ik ook niet weglaten, want dit is een enorme immuunbooster, en dat kunnen we wel gebruiken!

Het recept voor de rode linzensoep kun je vinden op de website van Model Workout. Klik hier om direct bij het recept te komen. Enjoy!

*Model Workout biedt agencies aan haar modellen via een online platform fitter, gezonder en vitaler te laten worden. Onderdeel van dit platform zijn op maat gemaakte training- en instructievideo’s die via een portal beschikbaar zijn. Voorop staat dat er op een gezonde manier wordt getraind om aan de vereiste maten te kunnen voldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close