EVENT | Love For Life: nieuw food, body & mind evenement in Jaarbeurs Utrecht

13705 JAA LFL datumVolgende week (4 & 5 juni) gaat het nieuwe Love For Life evenement van start in de Jaarbeurs Utrecht. Het evenement staat in teken van body & mind en daar zie je tegenwoordig steeds meer van; of het nou in teken is van een evenement of dat de yogascholen uit de grond poppen als paddenstoelen. Mensen worden bewuster van hun doen en laten en zulke evenementen geven net even dat duwtje in de rug om je levensstijl opnieuw in te richten. Een levensstijl waar jij gelukkig van wordt en je dus ook vol kunt houden.

Op de Love For Life beurs verzamelen alle mensen en merken, die iets te maken hebben met body & mind, om jou te informeren over een bewustere levensstijl en hoe je dit kan bereiken. We zijn nou eenmaal hartstikke druk en het is fijn dat er organisaties als deze bestaan die ons een handje helpen. Ik merk het maar al te goed aan mezelf.. Ik heb mijn eigen bedrijf Lavinia Cooks en ik werk daarnaast als bedrijfsleider bij Lavinia Goodfood in Amsterdam. Heel wat balletjes in de lucht houden dus! Zolang ik veel sport, gezond leef naast mijn sociale leventje gaat het allemaal goed. Ik was me hier niet altijd bewust van en heb twee jaar geleden maar al te goed ervaren dat stress een killer is als het te lang aanhoudt.

Terug naar het evenement volgende week! Ben je geïnteresseerd in een evenement dat food, interessante sprekers, workshops, meditatie-cursussen en nog veel meer samen brengt in één weekend? Dan zul je toch even een dagje vrij moeten maken voor Love For Life. Op zondag sta ik met oa. Kelly van Good Food Love en Vanessa van Culinessa in het kooktheater om een kook demonstratie te geven. Het recept wat ik daar ga maken blijft nog even geheim. Ik heb er natuurlijk hartstikke veel zin in aangezien ik voor Model Workout wekelijks gezonde recepten ontwikkel om zo de balans te houden tussen het vele uiteten gaan en de vrijdagmiddag borrels…

Love For Life gaat plaatsvinden in het weekend van 4 en 5 juni en het wordt een top weekend! Bekijk het filmpje hieronder of de website voor meer informatie over de sprekers en de cursussen per dag. Kom je langs als ik de kookdemonstratie kom geven? De kookdemonstratie vindt plaats in het kooktheater op zondag 5 juni van 16:00 – 17:00 uur. Je kunt de tickets via deze link bestellen!

Laat je me weten of je erbij bent? Liefs, Lavinia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close